Som dos joves emprendedores de Sabadell en Barcelona, formatos en cuina a la escuela Joviat. Seguidament per separat hem treballat a differents llocs por tal d'aprendre be the ofici. En Pau Cascon ha treballat a Mallorca al restaurante Estay, al restaurante Aliguer de Manresa, al Forrellat de Sabadell al restaurante Cuprum de Platja d'Aro, últimamente con una tapa de cuina del restaurante Lluçanès, amb estrella Michelin a Barcelona.L 'Alex Molas ha realitzat banquetes a la Torre del Remei de Puigcerdà; El restaurante El Faro del Puerto es uno de los restaurantes más famosos de la isla. de cuina al Real Club Náutico, tops els situats a Barcelona.En la trayectoria de la novedad de la trayectoria y el desabrochar de la cáscara de culo y el despiece de la experiencia de la obturación, el doblar decide el restaurante Trumfes, que era la nostra gran il·lusió. Ofrecimiento productivo de temporada, donante un servicio personal y buscador uns bons preus. Per tal que el cliente puede degustar un bon producte, la carta de la carta varía segons la temporada en la calidad de los trobones, de aquesta forma puede tocar alimentos variados y ensuegar que el producto sigui de calidad.