Situat al lloc més tranquil de la Costa Brava, el Restaurant Hotel Picasso ofereix el millor descans i la millor cuina amb plats tipicament mariners. A un entorn excepcional de la Gola del Ter, entre Torroella de Montgrí i Pals, on les illes Medes prenen una rellevància única, l’Hotel Picasso us ofereix la possibilitat de gaudir de la tranquil·litat que busqueu perquè la vostra estada sigui profitosa.
Pots gaudir de la tranquil·litat que t’ofereix la natura pròpia de la Costa Brava o de les activitats esportives que pots fer ja sigui a través del riu, el mar o per terra.
El Restaurant Hotel Picasso està situat a un lloc molt tranquil de la Costa Brava. La qualitat i la varietat dels seus serveis juntament amb la seva cuina el converteixen en un hotel familiar.
Totes les habitacions de l’hotel estan adaptades a les necessitats perquè la vostra estada sigui el més confortable possible. Algunes d’elles han estat remodelades i disposen de jacuzzi i terrassa.
La resta, disposen de: TV Via satèl·lit, canal Plus, ràdio, internet i wifi a tot l’hotel, caixa de seguretat, taula escriptori, mini-bar, assecador de cabell, aire condicionat , doble vidre, calefacció, i bressol pels qui ho desitgin.
Pel que fa al restaurant, us ofereix una esmerçada i cuidada cuina basada en els productes típics el Ter, del mar i de l’Empordà. El seu xef, en Joan Mitjà és especialista en gules i arròs de llagosta però pot preparar qualsevol plat mariner i de muntanya amb la delicadesa i l’exquisidesa que requereix la cuina.
La sala té capacitat per acollir grups i preparar banquets familiars. Ofereix diversos menús per grups. Compta amb un ambient acollidor i agradable.
L’angula del riu Ter, el producte estrella.
Està considerat com un dels plats més exquisits del món i molts restaurants amb estrelles Michelin ho confirmen. En Joan Mitjà, és un dels cinc pescadors d’angula de la Gola del Ter amb llicència. I disposa de vivers.
La pesca de l’angula a la desembocadura del riu Ter és una tradició molt llunyana. Cada any, a partir de l’octubre i fins a l’abril, es pesca l’angula de matinada i de forma artesanal.
L’angula, que prové del Mar dels Sargassos, quan arriba a la nostra costa ja té de dos a tres anys, pesa un gram i mesura entre 5 i 8 centímetres.
En temporada alta de pesca, en Joan Mitjà disposa d’angula viva i fresca per vendre o per cuinar.