Pastisseria amb més de 50 anys d´història ,situada al barri del Raval de Barcelona, i una segona a l´eixample esquerre. Des de 1962.
Tota la elaboració és artesanal i entre les preferències de la gent destaquem, la pasta de full, els xuixos i el xo Fa més de 30 anys que Pere Camps va agafar el relleu del seu pare a la pastisseria Lis, fundada al 1962.
Pere Camps s´incia en la pastisseria sobre l´any 1980 . Cursant estudis a l´escola del gremi de pastissseria de Barcelona, ampliant estudis i experiencia en altres centres i amb altres profesionals.
En 1995 li otorguen la medalla de Mestre Pastisser.
Segueix colaborant amb l´escola com a mestre adjunt.
Actualment és vice President del Gremi de pastisseria De Barcelona i President de l´escola de Pastisseria de Barcelona.
Pere Camps ha seguit la tradició familiar i ha volgut adaptar la pastisseria a les necessitats del client, tenint cura de les materias primeres,en l´elaboracio del producte i l´atenció personalitzada,sempre, ajudat per un equip humà que participa en aquesta tasca. Podeu trobar desde els capricis mes dolços,com els nostres Xuixos,exportats a varis bars i restaurants de Barcelona,o tortells Vienesos de pasta de full,fins els pastissos a mida del client i les peces més originals en gustos i dissenys, sense oblidar el món de la Xocolata.
Ens trobareu en el carrer Riera Alta,19 i al carrer Calabria 137,aquesta última regentada per la germana del Pere ,Alicia Camps. Benvinguts!!!