Cuina tradicional de qualitat, amb productes de proximitat, i amb tocs innovadors que porten el segell de Carles Griñó. BENVINGUTS A "LO PARQUE"
Amb quasi 10 anys d’experiència, i havent passat pels fogons dels restaurants Abac i Saüc (Barcelona), el Celler de Can Roca (Girona), Les Magnòlies (Arbúcies) i l’Arzak (Sant Sebastià), Carles Griñó torna a casa per iniciar el seu propi projecte entre les seves arreels familiars i gastròmiques. Després d’una remodelació, es posa al capdavant del restaurant “Lo Parque” de Tivenys amb gran il·lusió.
Apassionat de la cuina desde ben menut, Carles aporta al restaurant el seu estil tan personal. Cuina de tota la vida, amb productes de proximitat; cuina elaborada però sense grans sofisticacions. La tècnica apresa els darrers anys li permet introduir nous elements, innovant a partir de la tradició.
A la carta hi trobem picades, arrossos, carns o peixos, i una sèrie de plats creats pel ell. També podreu disfrutar de fantàstics vermuts a la terrassa donat que el restaurant és a tocar del riu, amb vistes privilegiades on el verd i el blau es confonen.
Us esperem a "Lo Parque"!