El equipamiento y la dinámica del restaurante proponen pasar una estona divertida endrapant cintas nipones. La gran cuina a la vista, el producto fresco del mercato, y la preparación del momento en la marca de la casa.El sobrenom del restaurante, Kimbo, lugar de restaurante. Així, el sabadellenc Esteve Roca s'apropa a mosaltres mostrant-nos el fruto de anís de treball en els restaurantes más prestigiosos de Catalunya i el Pais Basco, dels continuo aprenentatges a l'Asia, especialment al Japó.El mestre Beto, company de fatigues amb trajectòria paral·lela, concentra la seva crativitat en els dolços i en el rasgado de migdia; ofrecemos la carta y un menú equilibrado nutricionalment un pre prequiable.Amb una selección acurada de la producción, al estilo Kimbo de variedades de Donburi, sushi, makis y otras tiras japonesas. Plats a la carta con el Katsudon, Zuke don, Maki calent de llagostí y Tataki de tonyina són de tast obligat.Més enllà dels clàssics o els plats instaurats pels clientes, la carta y dinàmica, adaptant-se a los inspiracions dels xefs i els productes de temporada.Veniu i deixeu-vos que nos sorprenguem!