Forn Mistral: 100% Artesanos. Ens, trobaràs al centro de Barcelona, t'esperem amb els millors croissants, ensaïmades i una gran varietat de pa.Som la 5ena y 6ena generació fornera de la familia Bertran. Vam començar amb el nom de Mistral quan l'any 1960 l'àvia Coloma y l'avi Cinto van llegar a l'avinguda Mistral de Barcelona. Els van portar a la ciutat comtal tots els coneixements que han pasado el trabajo de Badalona. Més tardam vam obrir la botiga de la Ronda con el mateix nom y aquí continué fent i coent el que millor sabem fer: ensaïmades, minicroissants, coca de forner i una gran varietat de pa que anem ampliant segons els vostres tastes. Barres de llenya, Llonguets, panets amb llavors, pa gallec, pa 100% Sègol, pans ecològics de Kamut, Espelta i Blat, Pa de Nous, Motlles (música, nous, espelta, espelta amb llavors, espelta amb gra d'espelta, austríac, multicereales)