Treure el màxim rendiment als productes de proximitat i, a la vegada, oferir un local d’oci amb ambient agradable, és la màxima del tàndem format per Jordi Queralt i Gerard Peris, que a finals de desembre del 2011 van decidir pujar la persiana al Tros, un restaurant amb bar emplaçat al carrer Colom de Valls. I, de fet, així ha estat. El Tros oferta cada dia un menú diferent adaptat als ingredients de temporada, a les fruites i verdures ecològiques i també a les carns i peixos de proximitat. L’establiment, durant els caps de setmana, es converteix en un centre d’oci per als joves, amb una acurada oferta de gintònics i còctels, però també en un restaurant de referència per als amants de la bona cuina. L’equip del Tros aquesta temporada també aposta per la cuina del calçot i ho fa amb una peculiaritat: oferint un menú de degustació on el calçot reinterpretat a la cuina del Jordi Queralt adquireix uns nous sabors, diferents als de la tradicional calçotada. Menú degustació: Aperitiu amb cullera, amb una gelatina de ginebra, granissat de vermut, olives picades i taronja. Timbal de calçot confitat, escarola i salsa de romesco. Tempura de calçots acompanyada de romesco negre, fideus d’arròs i cibulet. Crema de fesol del “Pinet” acompanyat amb botifarra negre, cansalada i tomàquet amb all confitat. Costelletes de anyell de llet a la brasa, amb carxofa i cremós d’all i oli. Crema catalana, xocolata i esclat de sucre. Ravioli de taronja, vainilla i vi. Preu Menú degustació amb vi de la casa: 32 euros iva inclòs * *Possibilitat de maridatge vertical o lineal (el preu del menú varia en funció dels vins escollits)