El Coll de Nulles tiene un restaurante de familia y tradición, de productes locales y de calidad, especialidades en calçotades y cuña catalana. El Celler familiar, en elaborem els nostres propis cuevas, i la ubicació rural 100% vinícola ens permeten oferir des de fa 25 anys Una experiencia Gastronómica gairebé sueltas un tot Catalunya.Ubicats al municipi de Nulles, zona meridional de l'Alt Camp, el Restaurante Coll de Nulles gaudeix d'un paisatge vestigio rural pellegr de la natura que, escapán del desordre habitual de les zones més industrials, ha sabut envellir amb elegància i seny. El visitante comprovarà amb gran satisfacció com les desfiles de Macabeo, Chardonnay o Merlot, Entre d'altres varietales, s'entrellacen por cosir aquest amalgama de Infinit tonalitats verdoses, Una escala cromática Només per la pròpia alterada de l'evolució ninguna. Amb 80% del territorio destinat a la producció vinícola, el cultiu de l'avellana, l'ametlla i l'oliva complementen i conformen aquest paisatge natural i agrícola.