Les elaboracions de Cal Faiges, com Joan li agrada precisar, conformen una carta de "Cuina típica del Delta", amb importància especial de les materies primeres dels propers voltants arrossos y productes del mar i en la que els plats com el Arròs de la Ribera (amb ànec, anguila i cargols de terra), el Arròs caldós de llamàntol o el "All i pebre" de Rajada, convièn amb la Caldereta de Llagosta de les Columbretes à dir de Faiges: "la millor Llagosta que es pot trobar" . Imposible de no mandar també el més discreto (però no menys gustós) Sepiones a la brutesca en la tinta tinta, presa com entrant, los peculiares Caixetes carnoses y saboroses, o els diversos Suquets de llagosta.Hem de recordar, també, que en època de caça s'incorporen a la carta plats específics (inclòs les caçades, bàsicament de ploma). Faiges tracta amb amor totes les seves elaboracions i ofereix al visitant la possibilitat de "crear" a la seva mida una vista de menú de degustació sense preu fix seguin les suggeriments del xef.Respecte als vins, complemento imprescindible, la carta compte amb una bona varietat (80-90 referencias) amb predomini de les DD.OO. de la regió: Terra Alta, Priorat, Montsant; però amb bona presencia tambié de la Rioja o Ribera del Duero.Disposición de carta de cuevas y champañas, així com de vins dolços per postres. Els vins blancs, rosats, caves i champagnes es serveixen a la temperatura precisa per mitjà d'un sofisticat climatitzador que passa abans d'anar a la taula.