Jordi Rafols, cocinero y propietario de Ca la Montse, dirige este restaurante en el restaurante amb cuasi cinquanta y experiència en podreu tastar auténtica cuina casolana de mercato: una cuina «de veritat», amb les matèries primeras más frescas y características de la Mediterrània. Situada a la Barceloneta, la emblemática barri de pescadors barceloní, Ca la Montse y el fruto de la experiencia y el amor pels fogones acumulats al llarg de vàries generacions. La carta de Ca la Montse, inspirada en la cuina tradicional catalana que Jordi Rafols ha después de la entrega de sus pares, nos ofrece una gran variedad de vinos y cuevas para los palets, los sabores: peixos i carns, verduras portades directament de la horta, los escudos, los arrossos y los postres casolanes, el cuinat del tot del amor del amor del exigente y del exigente. Ca la Montse para la seva importancia, su secreto de s: el de la elaboració dels brous de las aletas de base els acabats dels plats i els punts de cocció d'arrossos i pastes, tote passant, especialment, peluque nostre acollidor y personalitzat servido de taules, que aspira un convertir el cliente en un vell conegut.àpats dels bons, dels de semper, però amb sorprenents tocs imaginatius, dels quals podreu gaudir en dos confortables y amplis menjadors de ambientes diferenciados, atesos por un cordial personal profesional, ia uns preus d'autèntic mercat ...