El Bar Venezia va ser fundat l'any 1959 por l'Aniceto Gual, qui va treballar més de trenta anys en el negoci. Es tractava d'un bar de barri en el qual predominaven les tapes que la seva dona, l'Antònia Lahoz, feia amb molta estima. Era un bar ideal para fer vermuts y famos por a totes élles personas que freqüentaven La Monumental. Actualment, el local ha estat reobert en mans de la tercera generació, qui ha modernitzat el concepte però ha mantingut l'essència de semper. Amb una decoració vintage que manté els "must" dels anys seixanta, el local de l'eixampla dret de la ciutat comtal ofrereix àpats senzills però treballats i de qualitat com l'hamburguesa de 150 grams amb foie i ceba caramel·litzada; l'amanida de pollastre, anxoves de l'Escala, parmesà, pa cruixent, mèsclum i emulsió de mostassa; els natxos amb guacamole, formatge fos i salsa taquera, o el pernil ibèric de La Jabugueña acompanyat amb coca de aire.Hi posem molta estimé en tot allò que fem i elaborem, con la voluntat de que tots els nostres clientes gaudeixin de les nostres propone alhora que se senten com a casa. Mantenim l'esperit de superació per a millorar diarere dia els nostres plats y el nostre servei per til d'adapt-nos a la situation de cada moment. Mantenim l'esperit però modernitzem el concepte.