Si buscas un bar auténtico, que sirve los mismos platos que cuando se fundó en 1945 (pescadito, butifarra, ensalada, anchoas y gran vino), no lo dudes. Tired of 'fashion' bars? Of insipid 'tapas' that let your stomach as empty as your wallet? If you are looking for a real bar, with the same dishes (anchovies, sausage tomato salad with onions, anchovies and olives and fried sardines) than when it was founded in 1945, where you can enjoy an exceptional wine, do not hesitate.
Tourists and lifelong parishioners, anonymous and famous guests (from Ferran Adrià taking a break from his techno-emotional cuisine to Bono tuning his voice); all of them looking for a place in one of the six tables of this charming restaurant, a reference and an institution of tapas in Barcelona.
¿Harto de bares 'fashion'? ¿De insípidas tapas de diseño que te dejan con el estómago tan vacío como la cartera? Si buscas un sitio auténtico, que sigue sirviendo los mismos platos (anchoas, montaditos de butifarra, ensaladas de cebolla, tomate y olivas y pescadito frito) que cuando se fundó hace en 1945, y en el que disfrutar de un vino de excepción, no lo dudes.
Turistas y parroquianos de toda la vida; clientes anónimos y famosos (desde un Ferran Adrià tomándose un respiro de tanta cocina tecnoemocional hasta Bono y Pau Donés afinando sus voces); todos se agolpan en las seis mesas de este local con encanto, referencia e institución del tapeo barcelonés.
Fart de llocs 'fashion'? D'insípides tapes de disseny que et deixen amb l'estómac tan buit com la cartera? Si busques un bar autèntic, que segueix servint els mateixos plats (anxoves, pà amb tomàquet i botifarra, amanides de ceba, tomàquet i olives i peixet fregit) que quan es va fundar fa 65 anys, i on gaudir d'un vi d'excepció, no ho dubtis.
Turistes i parroquians de tota la vida; clients anònims i famosos (des d'un Ferran Adrià prenent-se un descans de tanta cuina tecnoemocional fins a Bono i Pau Donés afinant les seves veus), tots s'amunteguen a les sis taules d'aquest local amb encant, referència i institució de les tapes barcelonines.
http://www.guardian.co.uk/travel/2008/feb/15/barcelona.readerstips?page=2
http://www.timeout.cat/barcelona/ca/8172/premis-gastronomics-time-out-barcelona-2010
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idnoticia_PK=622325&idioma=CAS
http://www.youtube.com/watch?v=O97kRvjZuZ4
http://www.barcene.com/bar_review.php?id=40
http://www.geobeats.com/videoclips/spain/barcelona/la-plata
http://www.budgettravel.com/feature/5-secret-restaurants-in-barcelona,7221/?page=2